Malmköping

det va mycket träningen i sommar men mitt sommarlov kom till slut. den 21 juli bar det i väg till Stockholm och jag älskar att åka tåg för man får alltid något gott när husse heller matte går igen om en dörr och kommer tillbaka och det finns många hundar man kan hälsa på också men jag får inte leka med dom det är ju lite för jävligt och skumt. Så man sover mest på tåget, tyvärr!
väl fram i Stockholm så blev vi upp hämtad av en snubbe som e skum men han visade sig vara en super människa jag fick ostsmörgås till frukost av han och han lekte med mig. han försökte spela tuffa och brotta ner mig m.m.
men paff blev han när han märkte att jag inte lägger mig för någon lite skit utan ger tillbaka. det va roligt men tillbaka nu till mitt sommarlov. jag fick åka bil som jag hatar men resan va kort så det gick bra. och så många människor det va inne när jag kom dit som jag kunde leka med. Mycket nya lukter även om jag har varit där förut. tur att man ingen hane är för det hade varit jobbigt och springa runt där och pissa. Man hade inget att gjort än att pissa!!!
jag låg på tomten på gräset som jag älskar att göra (vädret tillåter) och skrämma folk. Men det är ju men gräsmatta som asfalten jag går på... ALLT ÄR MITT!!!

efter tre dagar så börjar dom packa och då tänkte jag att "jaha, nu va det roliga slut" men fel hade jag för det visade sig sen att det skulle bli mycket mer roligare.
efter vi hade sovit så bär det i väg med tunnelbanna och pendeltåg som jag också gillar att åka för man vet att man ska någonstans som när jag åker buss med husse för att träffa Harry. men han berättar jag om en annan dag.
När det va äntligen dags att hoppa av så trodde jag att vi va framme men det va vi då inte utan husse och matte tar mig till en bil med en farbror. "ÅÅ NÄ INTE BIL" tänkte jag men jag hoppa in viftade på svansen än då. jag är inte rädda att åka bil bara åk sjuk så därför gillar jag inte bilar. Och vilken gubbe han körde så sakta så när jag väl va framme så stirrade och blängde på han utanför bilen en stund före jag titta runt. JÄVLAR VA BUSKAR, TRÄ M.M. oj så mycket har jag aldrig sett. som sagt va tur att man ingen hane är men nosa måste man så jag sprang runt och nosa lite.
OJ,fika hörde jag någon säga och in i huset jag sprang.
sen började en spännande vecka här ute mitt i skogen någonstans. Husse och matte åkte väg och kom tillbaka med en massa gossedjur till mig som du hade vunnit.
jag träffade många hundar och jag skrämde allt några här också. jag badade och det älskar jag att göra. det kom en lite skit hund som va lika stor som en katt och stod vid badstranden/början av vattnet och morra åt mig när jag försökt gå upp. han gjorde så till alla hundar. "har du väl gått i få du stanna" typ så
jag fattade inte varför alla tycket det va roligt. men men han gick efter en kort stund.
Jag va nere vid bryggan och fiska ett par gånger. det va roligt. jag la mig ner på bryggan och tog tassen i för att hjälpa till att fånga några och dom matte och husse m.m. tappa i. men det gick inget bra. fattar inte hur dom kunde få med den konstiga pinnen dom hade. men efter ett tag lärde jag mig när den röda saken åker under vattnen då är det nära och till o med napp i vissa fall. så jag lärde mig att man ska ligga tyst inte röra sig utan bara stirra på den lilla röda saken som låg i vattnet. Det va roligt att få lukta på dom också men jag fattar inte varför dom kasta i dom igen då försöker man hämta dom tillbaka. dumma folk!
det va roligt att fiska men jag träffade en mycket konstiga hund. den hade något konstigt på huvudet. husse sa att det var getter. va det är!?! men trevliga och roliga att snacka med. pussades lite också gjorde vi.

det va roligt där ute. och så fick jag tävla i Agility också en av mina favo grenar. jag fick ett stort ben men jag skulle heller ta det dom fick en jätte godis grej. men ingen ville byta typiskt!

efter en vecka tillbaka till stan Stockholm där jag fick leka med två barn 1 1/2 och 3 år bland annat


RSS 2.0