30 juli

som jag berättade tidigare så har matte varit här ner och vi har tränat för fullt
Om det är kul? Jadå, allt som omfattar något ätbart är roligt tycker jag. Vi ägnar oss åt lite konstiga övningar dock..Matte trampar runt i en pytte-pytteliten cirkel och jag skall trampa efter...när jag trampar med bakbenen trycker Matte på en liten knapp som klickar, en klickarmad bandit ungefär, och sedan får jag korv. Det är det här med bakbenen förstår ni, allt fokus på dem!!!  Jag ser framför mig när vi är på tävling och alla hundar och Mattar står och trampar runt, runt..det gäller förmodligen att trampa på som sjutton med bakdelen, så vinner vi nog. Sedan skall man ju släpa på den där trägrejen också, den väger för övrigt alldeles för mycket. Har SBK egentligen koll på om det är lämpligt att släpa runt på så tunga saker samtidigt som man (herregud) trampar runt med bakbenen och till slut sätter sig så käckt bredvid Matte (heller husse) ,med grejen i munnen förstås. Man måste ju hela tiden TITTA på Matte också fastän hon går med raska steg och stirrar rakt fram. Det blir lite stelt i nacken tycker jag. Det hela är rätt märkligt,men så länge dom är glad,är jag glad.....och man får ju korv, Korv är meningen med livet!

Men kan detta verkligen va bra för oss hundar!?!?!...


lite hjälp

slipper ni spåra/leta/söka runt över allt här inne.
För jag vet hur det är men jag älskar att spåra!
men ni mäniskor verka inte tycka det är lika kul......titta bara på husse när han ska letar efter något han har tappat bort..........(han springer som en galning.han måste ju använda nosen som han har mitt i ansikte...FUNKAR FÖR MIG!!)........heller matte,för det är samma sak där.dom suckar och håller på.
så till er alla fans har jag denna länk som får upp alla inlägg på samma sida.


http://ockrapockra.blogg.se/category/allmant.html


ny säng

JUST DET....har fått en ny säng efter matte och husse åkte ner med Markus och Jenny till Ullared......(jag hör konstiga ljud från en kärra som jenny går och dra framför sig,konstigt!!)........och mycket andra saker fick jag också men jag tycker husse ska lämna tillbaka dom. För dom är ju trasiga....pajar med en gång ju!
måste va något fel på alla hund leksaker som människorna gör. Husse säger att det är jag som biter i sönder dom...VADÅ JAG?!?!  nänä....dålig kvalité!
Hm,Får be matte skicka in dessa leksaker till Allmänna reklamationsnämnden


27 juli 2008

Jag har en beundrare som minsann ringt Husse och påtalat hur seg han är med att uppdatera bloggen!
Äntligen må jag säga har Husse satt sig vid datorn!
Det finns viktigare saker att lägga in än att sitta snacka med matte på msn faktiskt.
Vi har haft en hektisk sommar med träningar och sola och bada. Sen va matte här ner ca 4veckor. Och även om jag gömmer hennes kläder efter hon har packat så funkar det inget vidare bra att få henne att stanna kvar när det är dags för henne att åka hem. Det finns viktigare saker än att flängande runt halva Sverige........som att stanna här med mig!


RSS 2.0