fortsättning

Dags för nr 2





dags igen

Idag har vi varit o tränat, det var roligt men jag fick inte träffa Elvis för jag har mens. Tröttsamt. Är väldigt trött på det nu faktiskt. Man blir ju mer eller mindre isolerad...Det värsta är ju när Husse kommer med blöjan..suck.
Jag tycker gott han kan städa efter mig istället men han delar inte min åsikt.
Och tyvärr kan man inte lita på matte heller för................då går dom ihop!!

hehe

tänk vilken chock jag fick när jag såg elvis så här




barnvakt

Jag, som är centrum i Husses liv har degraderats till valpvakt.....typ! "Donna"
jag får skydda henne från andra hundar som är ganska roligt. Jag är snäll och rättvis(husse håller inte med om rättvis,förstår inte varför)....man ska hjälpa gamla tanter =)


KORS I TAKET !!!

Idag när jag surfade lite upptäckte jag något synnerligen oväntat:

"Från den 18 maj reser husdjur gratis med Västtrafik. En förutsättning är att de inte är giftiga, farliga eller störande för andra resenärer, att de är kopplade eller sitter i bur eller väska och reser med ett barn, ungdom eller vuxen resenär. Vad gäller sällskapshundar får det normalt bara resa en hund per vagn eller fordon, men resenär som reser med två hundar får ta med båda.
Ledarhundar och certifierade signalhundar får alltid resa med.

Jag är visserligen "giftigt snygg" men jag tror det passerar..jag sitter gärna i en tuff, kammo-matchad väska men jag vet inte riktigt om matte och husse vill bära en sådan stor.....man är ju inte en liten mopps typ!  
Störig är jag ofta, bäst kontrollanterna ser upp!! Jag brukar inte vara farlig på bussen i alla fall.. Om jag och en annan hund stiger på bussen samtidigt, ja då är det ingen tvekan om vem som får gå av..
Tänk, nu kan jag åka gratis över allt och till mina kompisar. Jag behöver inte ha Matte heller husse med mig längre, jag är ju bra på att ta egna intitiativ (dom tjatar mycket om det bland alla människor..hehe...) Jag kan se det framför mig, jag glider helt enkelt på, med svansen högt hållen och går bak till min plats i mitten. Cooolt.


husse kallad mig för klant?????

Faktum är att jag början av det nya året bröt av min klo i mitten. Inte ens jag är felfri, trots att jag är ett sådant enastående exemplar. Tänkte jag skulle delge er mina tankar kring allt detta hur detta kändes och ett ord kommer upp.......djurplågeri!!

varför ska jag berätta , Det hela började med att jag lekte med en pinne. sen upptäckte husse min klo när vi kom in. Vi fick iallafall åka till ett ställe där dom pratar snällt men gör hemska saker. de klämde på mig och gav mig en spruta och jag bara somnade. När jag vaknade kändes det som om jag missat något?

Sedan åkte vi hem och jag fick äta små äckliga, vita saker 2 ggr per dag. Och ha en konstig sak runt huvudet! # hunden från mars #

Ingen kulinarisk upplevelse precis.


 

Efter några dagar såg jag ut som vanligt igen. Vilken tur, fick inte gör något under den tiden!!....men tur att jag slapp den konstiga saken på mig när jag var ute, för annars hade jag inte kunnat visa mig ute innan den va borta. Svartbrun ailen med päls under magen...eh... En omedveten, inneboende längtan att egentligen vara ailen från mars? Skulle inte tro det!!!!!

tänk att inte få leka, äta äckliga saker och se ut som......???..bra fråga...

men nu är jag återställd, skönt att få tillbaka sin kropp



önskningar

har varit i hundbutiken!!
Jag önskade mig 2 saker som jag inte fick, lite taskigt faktiskt..tyvärr kan jag alltså inte testa dem..men jag visar bilder i alla fall. Den stora rosa grisen är ju given, den går inte att bita sönder! Men husse säger att den är för dyr, nästan 400 kr. Det är jag tydligen inte värd..





Lite bling sitter aldrig fel, hade varit trevligt att glittra lite. Visserligen sägs det att jag har utstrålning men ändå...Husse är tyvärr alldeles omöjlig i den här frågan. han SKRATTAR åt mig och säger att Blingblingen skulle bli "fullständigt demolerad" efter några timmar runt min hals..
Vad menar han? Är det någon som fattar?


Jag trodde husse var min bästa vän..tydligen har han ett litet behov av att vara dominant och bestämma...suck...
men tack och lov för matte!!!.......så jag vänder mig till henne,hon köper kanske om jag blickar lite!


om ny år

Det här med nyårslöften hos människor är populärt, det förstår man ju. Jag tycker mest det verkar som om de ljuger för sig själva...eller??
tur att vi hundar slipper allt detta.
OM era Mattar och Hussar drabbas av hjärnsläpp och skaffar hem konstiga lådor som det står "tårta" av något slag på; låt er inte luras, det är fyrverkerier och skall genast kissas på!!!!!!
Jag som är tik har lite svårt för detta, rent praktiskt men man kan alltid äta för snabbt och kräkas på det eller helt enkelt slita sönder dem. Visst är dom fin att titta på tycker jag men för alla andra hundar m.m. och även jag gillar inte dom höga smällen som blir.....Det borde inte få finnas!! 
 Hur kan man tända eld på "pengar" och skicka upp dem i luften? Det är bara människor som kan hitta på sådana idiotiska grejer.....

men för att slippa dessa höga "PANG" och "BOM"  kan ni gör som jag lyssna på lungafavoriter......då är det bra att människor saker finns!!!

RSS 2.0